Resultaten BOTC oldtimers te Kampenhout!

Resultaten BOTC oldtimers te Kampenhout!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

We beleven een uniek motorcrossjaar en daar bedoelen we mee dat het zonnetje op elke wedstrijd aanwezig is. Zo ook in Kampenhout waar de organisatie een perfecte omloop had klaar gelegd voor de vintagecrossers. Het Belgisch kampioenschap was daar waar je je moet bukken voor de opstijgende vliegtuigen van Zaventem toe aan de 14de wedstrijd van het seizoen.

Ook werd er gestreden voor Eddy’s oldtimer Trophy, het klassement dat samengaat met de wedstrijden in samenwerking met JMS. Voor de piloten is het zaak om fit te blijven want vele van hen moeten komend weekend afzakken naar Farleigh Castle voor de 10de editie van de Motocross des Nations voor Veteranen met een lijst grote namen in het deelnemersboekje. Het weekend daarop moet er ook nog een delegatie gaan strijden op de Classic Motocross des nations in het Tsjechische Pacov. Wij volgen deze wedstrijden op de voet en proberen voor de race in Farleigh Castle al op zaterdag live-updates te brengen.

De wedstrijd in Kampenhout dan: de snelle omloop was een kolfje naar de hand van de mannen die het gashendel net iets langer open houden. Ons eigen team deed het alweer schitterend met een podiumplaats voor BSA-beul Marco Martens. Hij moest na de trainingen flink sleutelen en een nieuw setje spaken monteren in het achterwiel. Winnaar werd CZ-rijder Iuri Vintea. Vorige week in Huldenberg was het Honda-rijder Patrick Verreckt die de kleuren van Team Ovi verdedigde, hij viel in Kampenhout net naast het podium.

Hieronder vind je de podiumplaatsen van de diverse categorieën bij de oldtimers, de volledige uitslag kan je nalezen op Mylaps Speedhive. Later krijg je van ons nog een serie foto’s van Carolien Kenis en een video van de eerste reeks in de klasse pré 72. De volgende wedstrijd is al nu zaterdag in Kersbeek. Je leest alles over deze VMCF-wedstrijd binnen enkele dagen hier op jullie favoriete site.

125cc B

 1. BAMMENS MARCEL
 2. BAUMANN RALF
 3. HANQUET PATRICK

125cc A

 1. BRUNETTI GIOVANI
 2. SCHURMANS PATRICK
 3. HOUBEN MAXIM

Pré 72B

 1. VINK TONNIE
 2. HECK HUBERT
 3. VERPOORTEN LUC

Pré 72A

 1. VINTEA YURI
 2. WINANCE FREDERIK
 3. MARTENS MARCO

Pré 77B

 1. NUYTS EDDY
 2. SALIEN MARC
 3. BERVOETS ALBERT

Pré 77A

 1. LOYSCH BART
 2. JACOBS DAVID
 3. BENS DAVY

4T Open

 1. BRUSSELAERS ALEX
 2. DEBROUX PATRICK
 3. VANEROM WESLEY

Twinshocks B

 1. GEBOERS JAN
 2. BRESSELEERS DIRK
 3. MARIS ALAIN

Twinshocks A

 1. VERMEULEN BART
 2. GILIS MARIJN
 3. WOUTERS STEVEN

Twinshocks Masters

 1. PEETERS STEVEN
 2. HAMELS JONAS
 3. PEETERS KRISTOF

Pré 92 B

 1. VAN DEN BROECK IVAN
 2. JANSSENS BERT
 3. VANDENBROEK MICHEL

Pré 92A

 1. SCHEERS DANNY
 2. VAN DYCK JAN
 3. FLEERACKERS JURGEN

Pré 92Masters

 1. BIJNENS JURGEN
 2. HENS AKE
 3. BRIERS MARCO

Uw reacties

More MX Vintage news