Resultaten CEC-2 Westerhausen (D)

Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Afgelopen zaterdag waren de Classic rijders toe aan hun tweede wedstrijd tellende voor het Europees kampioenschap Classic Motorcross.  In het Duitse Westerhausen kregen de piloten een omloop onder de wielen geschoven waarbij flink aan het gashendel kon worden gedraait.  Een snel circuit dus en dat was een kolfje naar de hand van Jan Blancquaert (reeks50+) die alweer twee reekszeges kon bijschrijven op zijn account.  John Smeyers kon nog net de derde podiumtrap betreden in de categorie.  In de reeks van 35+ kon de Belg Danny Seels een vijfde plaats in de algemen rangschikking uit de brand slepen.  Nederlander Hans Polsvoort kon tot een vierde plaats rijden in de reeks 66+ en zijn landgenoot Jacob Arkema werd hier achtste. De Belgen Jean Stas en Joseph Careme werden respectievelijk dertiende en vijftiende in deze leeftijdscategorie.  André Dandoy was tweemaal de snelste in de reeks 70+, Oost Oostra werd derde in de totaalstand.  De uitslagen vind je hier.  De volgende race voor het Europees kampioenschap is op zaterdag 27 juni in het Italiaanse Casale Monferrato.  Bron: mylaps.com en classicmotorsport.org.