Schrijf u in voor de legendarische “Nacht der Kampioenen”

Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Viering Belgische kampioenen Oldtimercross en Eddy’s Oldtimer Trophy op zaterdag 21 oktober.

Eddy Wijnants en Jean Poesmans praten de Nacht der Kampioenen aan elkaar.

Er valt geen ontkomen aan. Het doek is gevallen over het motorcrossseizoen en stilaan moeten we denken aan andere bezigheden. Zo is er de jaarlijkse “Nacht der kampioenen” waar telkens een geweldig feestje losbarst ter gelegenheid van de huldiging van de Belgische kampioenen Oldtimercross.

Ook de laureaten van “Eddy’s Oldtimer Trophy” worden in de bloemetjes gezet. Het is een gelegenheid om lekker te tafelen samen met collega motorcrossers en sympathisanten en terug te blikken op een geweldig motorcrossjaar.

Waar moeten jullie zijn? In zaal Volksontwikkeling, Jekerstraat 59, 3700 Tongeren. Jullie zijn welkom vanaf 18u. Personen die de souper willen overslaan maar wel de viering van de kampioenen en afterparty willen meemaken zijn uiteraard evengoed welkom. Vanaf 22u30 worden van elke categorie de eerste vijf piloten gelauwerd met een beker. De Belgische kampioenen ontvangen ook een kampioenentrui en een brevet. Tijdig inschrijven is de boodschap. Dat doe je door te mailen naar poesmans@skynet.be of te bellen naar 019/67.73.43. of 0479/75.36.04 en dit voor 14 oktober. Ook belangrijk om te weten is dat je samen moet inschrijven om samen aan tafel te zitten.

Uw reacties

More MX Vintage news