Stefan Everts niet langer kritiek!

Stefan Everts niet langer kritiek!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Het was lang wachten op een officieel bericht maar vandaag kregen we het positieve nieuws binnen dat het de goede richting uitgaat met onze tienvoudige wereldkampioen. Everts werd getroffen door malaria en werd twee weken geleden met spoed opgenomen op de intensive care van het UZ in Leuven.

Everts ligt nog altijd op deze afdeling waar hij zeer nauw wordt opgevolgd. Volgens het persbericht mag alleen zijn naaste familie op bezoek maar de toestand is zodanig geëvolueerd dat sedatie niet meer nodig geacht wordt. Wat de eventuele gevolgen van de malaria-aanval kunnen zijn is nog niet geweten. Die onderzoeken worden verder uitgevoerd.

De motorcrosser liep malaria op tijdens een bezoek aan Congo in november. Hij was in Lubumbashi op uitnodiging van Thierry Klutz om er deel te nemen aan een endurowedstrijd voor het goede doel. In de eerste dagen van december brak de ziekte uit en moest hij naar het Jessa ziekenhuis van Hasselt. Van daar werd hij in allerijl overgebracht naar de afdeling Tropische geneeskunde van het UZ in Leuven. De familie Everts wil iedereen danken voor de massale steunbetuigingen en bemoedigende woorden. Ook vragen ze om hen de nodige rust te gunnen zodat ze zich kunnen concentreren op het herstel van Stefan.

Uw reacties

More MX Vintage news