Team OVI in 2020 met Ronny Lambrechts en Shot Race Gear

Team OVI in 2020 met Ronny Lambrechts en Shot Race Gear
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Het bekendste vintage motorcrossteam van het land is ongetwijfeld het OVI/MXVintage team. De afgelopen twee jaar kregen zij steun van de bekende voedingsfabrikant uit Olen en ook in 2020 zal dat niet anders zijn. Net als vorig jaar had het team een Belgisch kampioen in haar rangen met pré 73-rijder Marco Martens. De BSA-beul moest tot het uiterste gaan om de titel veilig te stellen.

Volgend jaar zal Team OVI voor het eerst uitkomen bij de Twinshocks. Het is Ronny Lambrechts die in  deze reeks de kleuren van het team zal verdedigen. De Genkenaar kreeg dit jaar af te rekenen met blessures maar werd toch nog vierde in het BK. Ook reed hij begin september een verdienstelijke wedstrijd in Farleigh Castle. Teammanager Danny Hermans: “Ik ben blij om Ronny in het team te hebben voor 2020. We wilden graag een snelle Twinshockrijder en iemand die de groepsgeest van het team ondersteunt. Hij past perfect in dat plaatje. Het is geweldig om OVI als sponsor te hebben want zij hebben een hart voor de cross en ondersteunen bovendien ook wereldkampioen MX2 Jorge Prado.” Lambrechts zal zoals voorheen aantreden op een Suzuki en ook deelnemen aan de Vets MXdN in Farleigh Castle en de Flutlichtcross in Kleinhau.

SHOT Race Gear

Naast de bekende kleuren van OVI zal het team volgend jaar extra zichtbaar zijn met de helmen van Shot Race Gear. De fabrikant van motorcrosskledij en het team werken volgend jaar samen waardoor Shot voor het eerst een team zal ondersteunen in het Belgisch kampioenschap oldtimercross. Meer weten over de kledinglijn van Shot Race Gear? Surf naar hun website.

De Team OVI line-up voor 2020

Jos Mewissen                  4T Open
Noël Jacobs                     4T Open
Marco Martens
Werner Geurts                125cc
Ronny Lambrechts         Twinshocks

Foto’s: Carolien Kenis

Uw reacties

More MX Vintage news