Team OVI/MXVintage: Zo verging het hen in 2018!

Team OVI/MXVintage: Zo verging het hen in 2018!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Ons eigen motorcrossteam viel flink op dit jaar want ze traden voor het eerst aan in de kleuren van de bekende sponsor OVI uit Olen. 2018 was voor het team een goed jaar want er waren titelambities in de rangen waar te nemen.

Er was er echter eentje die die ambities kon waarmaken en dat was Marco Martens. De BSA-beul uit Diepenbeek zat er van de eerste wedstrijden goed bij en maakte indruk met zijn snelle starts. Hij werd afgetekend Belgisch kampioen in de klasse pré 72 -50 jaar. Proficiat Marco. De mensen van OVI hadden met Marco Martens een goede reden om te juichen maar daar bleef het niet bij. In het wereldkampioenschap MX2 reed een jonge Spanjaard ongemeen hard met een KTM fabrieksmotor. In zijn tweede jaar MX2 streed hij als een echte toreador met stalgenoot Pauls Jonass. Zijn naam is Jorge Prado, hij wordt ook ondersteund door OVI en hij werd dit jaar voor het eerst wereldkampioen. Proficiat Jorge.

Intussen is er goed nieuws voor volgend jaar. Ook in 2019 zal er een team OVI zijn. Er is een nieuwe overeenkomst met de voedingsfabrikant uit Olen. We danken OVI voor het vertrouwen. Ook in 2019 zal het team uit zes piloten bestaan. Teammanager Danny Hermans zal zelf niet meer in competitie treden, hij wordt vervangen door een nieuwe naam. Die naam zal eerdaags worden bekend gemaakt.

Team OVI/MXVintage 2018

Marco Martens      pré 72     1ste

Roger Jaemers       pré 72     13de

Noël Jacobs            4T Open  8ste

Patrick Verreckt    4T Open  5de

Jos Mewissen        4T Open  13de

Danny Hermans    50cc         2de

 

Marco Martens

 

Jorge Prado Garcia

 

Uw reacties

More MX Vintage news