The Classic Dirt Bike Show in Telford komt eraan!

The Classic Dirt Bike Show in Telford komt eraan!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

De jaarlijkse beurs voor oude offroadmotoren in Telford staat weer in de steigers. Op zaterdag 15 en zondag 16 februari zullen de hallen van The International Centre vol staan met oude machines, onderdelen en handige harry’s. De beurs is wellicht de grootste in zijn soort en trekt elk jaar een pak bezoekers uit alle windstreken van de EU. De Brexit zal momenteel geen invloed hebben op de gang van zaken want tot 31 december 2020 blijft alles bij het oude.

Drie megagrote hallen zullen propvol staan met bling bling. Het is de place to be voor moeilijk vindbare dingetjes en typisch Brits vakwerk “handmade”! Ook zijn er op de buitenparking heel wat spullen te bekijken en te kopen. Naast het International Centre liggen twee hotels. Onnodig te zeggen dat u daar niet meer hoeft te boeken voor een overnachting want deze zijn maanden van te voren volzet.

Elk jaar worden er enkele eregasten uitgenodigd om aan te schuiven aan een luxueus dinner. Dit jaar zijn dat Amerikaans trial kampioen Bernie Schreiber en Brits motorcrosskampioen Bryan Goss. Schreiber werd wereldkampioen trial in 1979 en Goss werd nationaal kampioen in 1970.

Waar moet u zijn? In het Telford International Centre, St Quentin Gate, Telford, Shropshire, TF3 4JH.

Bernie Schreiber

Bryan Goss

 

Uw reacties

More MX Vintage news