THOR lanceert Vintage-lijn onder de naam Hallman!

THOR lanceert Vintage-lijn onder de naam Hallman!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Het stond in de sterren geschreven dat ook THOR op de vintagekar zou springen nadat heel wat concurrenten hetzelfde deden. THOR is een toonaangevend fabrikant van motorcrosskledij. Heel wat bekende motorcrossers zoals Antonio Cairoli en Cooper Webb rijden met deze uitrusting. En nu is er dus ook een vintage-lijn onder de naam Hallman.

De naam klinkt als een klok want Torsten Hallman was de oprichter van het merk THOR. Al in de jaren ’70 was de Zweed er als de kippen bij om kledij voor motorcrossers aan te bieden. U herinnert zich ongetwijfeld de beroemde harnassen waarmee o.a. Roger De Coster furore maakte op de GP’s. Toen werden de producten aan de man gebracht onder de naam Hallman Products.

Nu is er is de lijn voor vintage motorcrossers en die ziet er echt geweldig uit. De Hallman-lijn bevat jerseys, broeken, handschoenen, hoodies, jassen, petten en T-shirts. Alles is verkrijgbaar in verschillende maten en is gefabriceerd met de gekende THOR kwaliteit. Om alle stukken van de Hallman-lijn te bekijken klikt u best op deze link. Uiteraard kan u ze bestellen bij uw lokale motorcrossdealer.

Foto’s: THOR

Uw reacties

More MX Vintage news