Uurschema BOTC11 Oldtimercross Huldenberg!

Uurschema BOTC11 Oldtimercross Huldenberg!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

De oldtimers rijden volgas en zonder onderbreking naar de finale eind september. Zo moeten de mannen op oude motoren dit weekend aan de bak in de Vlaams-Brabantse gemeente Huldenberg. Daar staat het Team In-Team en de VMCF klaar voor een wervelend weekendje motorcross.

Op zondag is er een IMBA-proef voor de MX Open categorie. Wij focussen ons echter op zaterdag 24 augustus want dan zijn de oldtimers te gast voor hun 11de BK-proef. De omloop is op vrijdagnamiddag toegankelijk vanaf 17u. De tent is open op vrijdagavond met DJ. De piloten kunnen zich inschrijven voor de wedstrijd in diezelfde tent op vrijdagavond tussen 20u en 21u15. Op de wedstrijddag kan dit van 7u30 tot 9u15. Zaterdagavond vanaf 19u is er mogelijkheid om kip aan ‘t spit te eten met gebakken aardappeltjes, appelmoes en een fris slaatje, dit aan 15€ per persoon. Vooraf reserveren kan op 0476 31 58 56.

De prijsuitreiking van de oldtimerreeksen is om 16u15 in de feesttent. De afdrukbare timing kan je hier downloaden. Het GPS-adres is: Ganspoel (via de Limburg Stirumlaan), 3040 Huldenberg.

Een belangrijk bericht van de organisatie: Het is verboden om een BBQ aan te steken of vuur te maken. Doof je sigaretten in water en gooi geen peuken op de grond. Het is niet toegestaan om te parkeren op de grasstrook langs de omloop. Gelieve enkel op het veld te parkeren. De organisatie en de eigenaar van de locatie danken u bij voorbaat.

 

Uw reacties

More MX Vintage news