Uurschema BOTC13 Oldtimercross in Kersbeek!

Uurschema BOTC13 Oldtimercross in Kersbeek!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

De Vintage Motocrosstrein spoort verder en zo staat wedstrijd nummer dertien in de steigers. Vorige week waren de oldtimercrossers nog aan het werk in Oost-Vlaanderen maar nu zaterdag 7 september verkast de karavaan naar de Vlaams-Brabantse gemeente Kersbeek. De wedstrijd wordt gereden in samenwerking met de Vlaamse Motorcross Federatie VMCF.

Gastheer is de familie Coen die alles in gereedheid brengen voor alweer een spannend stukje topmotorcross op oude motoren. Op zaterdag komen de Oldtimers, Mobs en de jeugdreeksen aan bod. Nadien zijn er vrije trainingen. Zaterdagavond vanaf 19u00 is er eetgelegenheid met kip aan ’t spit in de feesttent. Graag reservatie op het nummer 0495/81 36 09. Vanaf 21u is er een optreden voorzien. Ambiance gegarandeerd!

De piloten kunnen zich inschrijven voor de wedstrijd in diezelfde tent op vrijdagavond tussen 20u en 21u15. Op de wedstrijddag kan dit van 7u30 tot 9u15. De prijsuitreiking van de oldtimerreeksen is om 16u15 ook in de feesttent. Van 15u30 tot 18u30 zijn er vrije trainingen. De afdrukbare timing kan je hier downloaden. Het GPS-adres is: Langstreepstraat, 3472 Kortenaken-Kersbeek. Vergeet ook niet uw inschrijvingsformulier voor de Team Trofee in Wambeek af te geven aan Leo Thomas. En tot slot mag u ook nog volgende datum noteren: De geweldige kampioenenhuldiging op zaterdag 19 oktober 2019 in Zaal Volksontwikkeling te Tongeren.

Uw reacties

More MX Vintage news