Uurschema BOTC5 oldtimercross Hasselt!

Uurschema BOTC5 oldtimercross Hasselt!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Na een korte pauze is het weer tijd geworden om de oude crossmotoren te starten want de vijfde proef voor het Belgisch kampioenschap staat voor de deur. Nu zaterdag 29 juni zijn we te gast in Hasselt voor alweer een spannend kijkstuk opgevoerd door een straffe bende oldtimercrossers. 

Deze waren vorig jaar al te gast in Hasselt naar aanleiding van een BMB-wedstrijd maar nu zaterdag zal er voor het eerst een BK-proef worden georganiseerd. MC Santi legt een prachtige omloop klaar aan de Runksterkiezel voor een zonnig dagje topmotorcross. De race zal plaatsvinden in samenwerking met JMS. Naast het BK gedeelte zullen er ook weer punten kunnen gesprokkeld worden voor “Eddy’s oldtimer Trophy”. Dit kampioenschap is de optelsom van alle wedstrijden die verreden worden onder de vleugels van de motorsportbond VLM/JMS. Naast de reguliere jeugdreeksen zullen ook de quads aantreden op zaterdag.

Het rennerspark zal op vrijdag 28 juni toegankelijk zijn vanaf 13u30. Hou rekening met het feit dat indien jullie samen willen staan in het rennerspark jullie ook samen moeten toekomen. Op zaterdagavond (vanaf 19u) wordt er in Hasselt een grote BBQ georganiseerd, hiervoor dien je vooraf in te schrijven via deze link. Vanaf 20u30 is er het optreden met ambiancemaker Joe Hardy in de tent.

De piloten kunnen zich inschrijven in de feesttent op de wedstrijddag tussen 7u en 9u. De huldiging zal plaatsvinden in de feesttent 30 minuten na de tweede reeks Pré 92. De afdrukbare timing kan je downloaden via deze link. Het GPS-adres is Mettestraat, 3500 Hasselt.

Uw reacties

More MX Vintage news