Uurschema BOTC7 oldtimercross te Retie!

Uurschema BOTC7 oldtimercross te Retie!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Nu zaterdag 13 juli 2019 is er een volgende confrontatie tussen oldtimercrossers voor het Belgisch kampioenschap. Het decor is de Duinberg in Retie op een fikse boogscheut van de Nederlandse grens. Na enkele harde omlopen in Limburg is het tijd voor een robbertje vechten in het Kempense zand.

Gastheer is Jurgen Van Nooten die met zijn team alles in het werk zal stellen voor een mooi weekendje motorcross. De VLM/JMS-wedstrijd is uiteraard ook weer een gelegenheid om punten te scoren voor “Eddy’s Oldtimer Trophy”. Zoals eerder aangekondigd zal oud GP-piloot en halve Belg Christian Burnham aantreden op een Honda CR500 om wedstrijdritme op te doen voor de Motorcross der Naties voor Veteranen in Farleigh Castle. Dat wordt alvast een blij weerzien met Christian op een crossmotor.

Op vrijdag 12 juli is er ook de Meet and Greet voor kinderen van 6 tot 14 jaar. Inschrijven voor deze instapdag kan helaas niet meer, alle plaatsjes zijn bezet. Alles over deze Meet and Greet kan je nalezen in een eerder artikel.

De oldtimerpiloten kunnen zich inschrijven in de feesttent op de wedstrijddag tussen 7u en 9u. De huldiging zal plaatsvinden in de feesttent 30 minuten na de tweede reeks Pré 92. Nadien is er in diezelfde tent de traditionele topless bediening. De afdrukbare timing kan je hier downloaden. Het GPS-adres is: Duinberg, 2470 Retie.

 

Uw reacties

More MX Vintage news