Vets MXdN in Farleigh Castle moet noodgedwongen regels aanpassen

Vets MXdN in Farleigh Castle moet noodgedwongen regels aanpassen
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Heel wat teams waren bezig met de bouw van superEVO-modellen om deel te nemen aan de Vets MXdN in Farleigh Castle op 10 en 11 september. Dat zijn motoren die gebouwd zijn van 1990 tot eind 1995. De reglementen lieten dit niet toe maar waren blijkbaar verwarrend genoeg waardoor er toch een aantal motoren buiten de regels zouden vallen.

Officieus werden ze toegelaten in de vorige VMXDN-evenementen maar omdat sommige rijders het moeilijk hadden om aan geschikte motoren te komen is de regel nu gewijzigd en officieel gemaakt door de ACU. Wegens het niet naleven van de regels en interpretatie in voorgaande jaren is besloten dat motoren tot bouwjaar 1996 voor het Farleigh Castle VetsMXdN Team Event van dit jaar worden toegelaten. De Team Managers zullen worden benaderd met een e-mail waarin de wijziging in de reglementen wordt bevestigd.
De West Devon Club verontschuldigt zich voor de verwarring die dit heeft veroorzaakt maar met zoveel teams die zich voorbereiden met superEVO-machines is het de enige verstandige optie.

Uw reacties

More MX Vintage news