Video: Mega-interview met Roger De Coster!

Video: Mega-interview met Roger De Coster!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

In de gebouwen van Troy Lee Designs werd onlangs de eerste aflevering opgenomen van de “Whiskey Throttle Show”. Deze show is een online programma met interviews over de motorcross. In de gebouwen van TLD is een studio gemaakt in de vorm van een Saloon. De gastheren zijn David Pingree en Grant Langston. In de eerste aflevering van deze show interviewden de twee heren niemand minder dan Roger De Coster.

TLD in Corona Californië is voortaan de locatie voor deze opnames en de eerste was meteen een schot in de roos. David Pingree was dit jaar nog aan het werk voor Team USA op de Vets MXdN in Farleigh Castle. Hij was samen met Grant Langston (de wereldkampioen 125cc van 2000) de perfecte man voor een stel gewiekste vragen aan De Coster. Nooit eerder kregen we zulk een lang interview met “The Man” te zien.

De Coster verteld honderduit over zijn loopbaan en de overstap van het ene merk naar het andere. Ook weet hij pittige details over bepaalde lieden haarfijn uit te leggen. Er passeren erg grappige anekdotes en hij is erg open over de interne keuken van de fabrieksteams waar hij voor gewerkt heeft. Hier op de redactie van MXVintage waren we erg in de wolken over deze video, we durven het zelfs de moeder van alle motorcross-interviews noemen. Zet ook voldoende drank en mondvoorraad klaar want het interview duurt maar liefst 2 uur en 20 minuten. Ideaal materiaal voor tijdens de feestdagen.

Uw reacties

More MX Vintage news