Video: Ryan Hughes in Whisky Throttle Show!

Video: Ryan Hughes in Whisky Throttle Show!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Deze keer ontvangen David Pingree en Grant Langston de Amerikaanse hardrijder Ryan Hughes voor hun podcast. Ze praten uiteraard over de carrière van Hughes maar ook komt Jeffrey Herlings ter sprake. De geruchten dat Herlings de AMA Lucas Oil Nationals gaat rijden worden steeds hardnekkiger. Er wordt gesteld dat de Nederlander als favoriet aan de start zou verschijnen tijdens de eerste wedstrijd in Hangtown, Sacramento op 18 mei. 

Ryan Hughes was tijdens zijn carrière als motorcrosser een doorduwer van het zuiverste ras. Hij gaf nooit op en had ook een alles behalve “behouwen” rijstijl. Hij kon dwars door de muur ook als hij fysiek wat minder was. Halfweg de jaren ’80 zette de vader en zijn ouder broer hem op een crossmotor voor recreatief rijden. Aanvankelijk was hij bang van de motor maar dat zou snel veranderen.

In 1990 werd hij professioneel motorcrosser en dat zou zo blijven tot 2005. Een van de bekendste beelden van Ryan Hughes is ongetwijfeld die van de race in Steel City in 1995. Hughes duwt totaal uitgeput een kapotte Kawasaki over de finish maar weigert te breken. Zet een flesje whiskey grijpensklaar en geniet van een lekker lange podcast met Ryan “Ryno” Hughes.

Related Post

Uw reacties