VIDEO: Van harte Joël Smets!

VIDEO: Van harte Joël Smets!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Zijn dagen als actieve rijder liggen al lang achter ons maar Joël Smets reed in zijn lange carrière een benijdenswaardig palmares bij elkaar. De vijfvoudige wereldkampioen en 57-voudige GP winnaar schoolde zich nadien met succes om tot sportief manager bij Red Bull-KTM. Daarnaast staat de Desselnaar steeds op de eerste rij om de motorsport op een positieve manier te promoten. Smetske wordt vandaag 50 en dat vieren we op gepaste wijze!

Vorige maand gaf Joël in z’n eigen Dessel  in het kader van de “Nacht van de Geschiedenis” -georganiseerd door Davidsfonds- een lezing over zijn loopbaan in de motorcross. André Jansens van Rawepo maakt van deze toffe avond de onderstaande video. Zeker de moeite  waard!

Om een halve leeuw ‘Vlaamse leeuw’ helemaal compleet te maken, mag zijn supporterslied gezongen door Ronny Mosuse, natuurlijk niet ontbreken. Feest ze Joël!

Op 15 juni gaat Smets samen met zijn goede vriend Marc Herremans zijn 50ste verjaardag vieren op originele wijze! Ten voordele van “To Walk Again” zal Smets achterwaarts de Mont Ventoux op fietsen.

Uw reacties

More MX Vintage news