Vintage motocross: Al de foto’s van toen op Instagram!

Vintage motocross: Al de foto’s van toen op Instagram!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Instagram blijft populair en is de ideale app om foto’s te bekijken. De app was er als de kippen bij in 2010 toen smartphones de wereld veroverden. Het succes ervan is sindsdien exponentieel gegroeid. Wij van MXVintage konden dat niet negeren want op social media verschijnen steeds meer foto’s van de cross zoals ze vroeger was. En dus sprongen we op die megapopulaire kar van Instagram.

Op 27 november 2017 postte we onze eerste foto. Dat was er eentje van Brad Lackey die naast zijn in twee stukken gebroken Kawasaki zit te grienen. Sindsdien bleven we alle belangrijke foto’s uit de motorcrosshistorie van social media plukken om ze op onze Instagram-app in te kaderen. Toegegeven, we wisten niet wat te verwachten maar iets meer dan 2 jaar later blijkt dat we wereldwijd duizenden volgers verzamelden. Die hadden we niet zien aankomen. Intussen hebben we een trouwe schare supporters en postten we ook dingen die vintage motorcross gerelateerd zijn maar dan met een grappige inslag. De foto hierboven van de Britse premier Boris Johnson is hier een perfect voorbeeld van. Het is ook meteen de foto die sinds de start van MXVintage op Instagram de meeste reacties uitlokte.

Een kijkje nemen op onze Instagrampagina doe je door https://www.instagram.com/mxvintage/ in te tikken in je zoekbalk. Uiteraard kan je ook naar de foto’s kijken via de app op je smartphone. Veel kijkplezier.

Uw reacties

More MX Vintage news