Vintage motocross tijdschrift VMX Magazine nr.68 is uit.

Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Grootste tijdschrift voor Vintage Motorcross verschijnt 4x per jaar.

Foto: VMX Magazine

Wellicht moet ik nog weinig mensen dit prachtige tijdschrift voorstellen maar deze keer doen we het toch voor die enkelingen die dit “crossboekske” niet zouden kennen. En ook al omdat we al jaren goede maatjes zijn met de mensen van de redactie “down under”. Inderdaad, de basis van VMX Magazine ligt in Australië. Het is zelfs zo dat we in 2010 voor hen een artikel publiceerden over het Belgisch kampioenschap oldtimercross. Persoonlijk ken ik enkele Belgen die van dit tijdschrift alle nummers hebben.

VMX Magazine is een gegeerd tijdschrift met veel informatie over restauratieprojecten, technische uitleg over de werking van onze “oude scheurijzers” en is altijd voorzien van de mooiste foto’s.

In nummer 68 vind je de restauratie van een halve fabrieksfiets: de Yamaha YZ465H van 1981. Je vind er ook een antwoord op de vraag of de Kawasaki W1 650cc van 1966 Aziatisch of Brits is. Verder vind je er uitleg over de Yamaha YZ250U van 1988, de Husqvarna Viking van 1967 en nog veel meer. Ook wordt er een zoektocht ingezet naar de ex-motoren van Roger De Coster.

Je kan een abonnement nemen op VMX Magazine via deze link voor ongeveer 45€ per jaar. Goedkoper wordt het nog wanneer je het tijdschrift digitaal besteld.

Foto: VMX Magazine

Uw reacties

More MX Vintage news