Vintage motorcrosslaarzen op de EICMA in Milaan!

Vintage motorcrosslaarzen op de EICMA in Milaan!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Vandaag is de EICMA in Milaan van start gegaan. Op de grootste motorbeurs ter wereld valt er telkens veel nieuws te rapen uit motorland. Voor vintage motorcrossers zijn er de laatste jaren leuke items te vinden en dat ging dan meestal over fabrikanten van helmen die de vintagetoer opgingen. Zo werden er de afgelopen jaren enkele helmen op de markt gebracht met de looks van een vintage motorcrosshelm maar met moderne veiligheids- en comfortvoorzieningen.

In Milaan kwam onze fotograaf vandaag enkele laarzen tegen die niet zouden misstaan op een oude crossmotor. Het zijn exemplaren uit Italië, hoe kan het ook anders. De eerste is een spierwitte versie van Gaerne. Het design is geïnspireerd op een model van het merk uit de jaren zeventig. We hebben geen details maar het lijkt erop dat er wel is gedacht aan het comfort.

De andere laarzen zijn van het minder bekend merk Styl Martin. Het merk is meer bekend van hun vintage gestileerde motorschoenen en laarzen op de weg. Met hun motorcrosslaars combineren ze wijnrood met geel om het vintagegeheel te benadrukken. Wij hebben geen idee of de beide modellen van Gaerne en Styl Martin kortelings in de winkel liggen maar we houden het zeker in de gaten.

Foto: Gino Maes

Uw reacties

More MX Vintage news