Vintagereeks op 14 oktober in Goesdorf/Bockholtz (L)

Vintagereeks op 14 oktober in Goesdorf/Bockholtz (L)
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

De reguliere vintage kampioenschappen zijn zowat overal in Europa ten einde maar dat betekent niet dat er niet meer met een oude crossmotor kan gereden worden. In het Luxemburgse Goesdorf/Bockholtz is er nog een oldtimerreeks op zondag 14 oktober. De wedstrijd is er in het kader van de “Motocross Series Luxemburg 2018”.

Voor wie nog wat extra jus in zijn lijf heeft is er een extra wedstrijd met motoren in de categorie Vintage, Youngtimer 89 en Youngtimer 99. De omloop is een droom voor elke motorcrosser en bovendien werd er ergens in de jaren ’90 een G.P .georganiseerd. Je schrijft jezelf in door een e-mail te sturen naar inscriptions@mul.lu met vermelding van je naam en voornaam, geboortedatum, merk motorfiets en cilinderinhoud, het rugnummer en je transpondernummer (Mylaps). Ook dien je te vermelden in welke categorie je wil rijden. Transponders zijn te huur aan de inschrijvingen. Je inschrijving is pas geregistreerd wanneer je een bevestiging per e-mail hebt ontvangen.

Daarna dien je het inschrijvingsformulier in te vullen en mee te nemen naar de wedstrijd. Het document kan je hier downloaden. De betaling gebeurd aan de inschrijvingstafel op de dag van de wedstrijd. Meer uitleg vindt u op de website van Motor Union Luxembourg. Waar moet u zijn? In het Centre National de Motocross in Bockholtz/Goesdorf. Braaaaaaaaaap!!!

 

Uw reacties

More MX Vintage news