VMXdN 2020: Steun voor Twinshock Team Belgium

VMXdN 2020: Steun voor Twinshock Team Belgium
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

De editie van de VMXdN in Farleigh Castle ligt nog vers in ons geheugen maar toch moeten we alweer vooruit kijken naar de editie van 2020. Na de overwinning van de Belgen in de EVO-klasse reden we naar huis met een idee dat nadien niet meer weg te branden was uit ons geheugen. Bij de Twinshocks was er geen Team Belgium aanwezig en dat zette ons aan het denken.

MXVintage is een krachtig medium en daarom gebruiken we het om aan fundrasing te doen en zo de nodige fondsen in te zamelen. Het doel is niks minder dan in 2020 een Twinshock Team Belgium naar Farleigh Castle te zenden en de hoog oplopende kosten zoveel mogelijk te beperken. Via Facebook werd er intussen een campagne opgezet om de nodige middelen in te zamelen. De ingezamelde middelen gaan integraal naar de vier piloten die nog worden geselecteerd.

Het idee is niet nieuw want u herinnert zich ongetwijfeld nog het artikel over Danny LaPorte en de winst van de Amerikanen in de MXoN van 1981. Het was het tijdschrift Motocross Action Magazine dat de aanzet gaf om een ploeg naar Europa te zenden en het waren zij ook die de benodigde centen zouden inzamelen voor Team USA. De rest is geschiedenis.

Waar gaat het geld naar toe? Dat gaat vooral naar de kosten die gepaard gaan bij de overzet via het kanaal naar het Verenigd Koninkrijk en de inschrijving. Wij weten dat MXVintage een trouwe schare fans heeft die het idee zeker genegen zijn. Steun Team Belgium op hun weg naar Farleigh Castle 2020 en doneer via deze link. Fundraisen op Facebook is een open systeem dat door iedereen kan gevolgd worden. Laat uw motorcrosshart zien en steun Twinshock Team Belgium voor de geweldige Vets MXdN. Onze dank is groot.

U kan een bedrag naar keuze doneren via deze link.

Foto: Adam Duckworth

Uw reacties

More MX Vintage news