VMXDN Foxhill: Team USA aan de leiding

VMXDN Foxhill: Team USA aan de leiding
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Team USA was bij de bookmakers favoriet en na dag één in Foxhill blijkt dat ook zo. De Amerikanen deden het prima tijdens de eerste twee reeksen van vandaag op de VMXDN. 

Mike Brown heeft nog niks van zijn pluimen verloren en won de eerste reeks voor Mel Pocock die nog dicht wist te naderen aan de finish. Brad Anderson werd derde. Met de vijfde plaats van Ryan Villopoto liet Team USA meteen in haar kaarten kijken. Maar ook de Engels team deed het prima met Pocock, Neville Bradshaw (vierde) en Graeme Irwin. Team Belgium scoorde een 17de (Dennis Stapleton), een 22ste (Danny Wauters) en een 37ste plaats met Mike Vanderstraeten.

In reeks twee was het opnieuw Mike Brown die won voor Mel Pocock. Ook Brad Anderson kon opnieuw derde worden. Villopoto scoorde nu een tiende stek. Nu was Mike Vanderstraeten 19de, Danny Wauters 24ste en Dennis Stapleton 25ste. Alle resultaten van dag één kan je raadplegen via Mylaps. Morgen het vervolg van de VMXDN die je trouwens live kan volgen hier op MXVintage via de livestream.

Uw reacties

More MX Vintage news