Wanneer is er weer een motorcross?

Wanneer is er weer een motorcross?
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Van onze lezers krijgen we momenteel massaal veel vragen binnen over de motorcrosskalenders. De wereldwijde pandemie door het coronavirus gooit alle sportkalenders overhoop. Over de kalender die jullie aanbelangt hebben wij echter geen nieuws te melden.

Het Belgisch kampioenschap oldtimercross start op 18 april in Tildonk en tot nader order blijft dat zo. Uiteraard zijn er tekenen aan de wand die weinig hoopgevend zijn. Zo werd vandaag bekend dat de MXGP van Maggiora en Teutschenthal worden verzet naar een later moment. Maggiora zou op 17 mei worden gereden, die in Duitsland op 24 mei. Het BK oldtimercross wordt georganiseerd in samenwerking met de federaties VLM en VMCF. Beide bonden moeten de Belgische richtlijnen volgen opgelegd door de federale regering.

De recentste richtlijn zegt dat alle wedstrijden en trainingen verboden zijn tot en met 3 april. Wij kunnen momenteel geen andere informatie geven dan deze hier boven. Als er nieuws is dan lees je het hier. Het is nu belangrijk om goed voor elkaar te zorgen en je aan de richtlijnen te houden van de overheid.

Uw reacties

More MX Vintage news