Alles over de 3de editie van Petrol Factory!

Alles over de 3de editie van Petrol Factory!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Dit jaar is er voor de derde opeenvolgende keer “Petrol Factory” in De Kruitfabriek te Vilvoorde. Het is een expo van oude auto’s en motoren maar ook van custom-modellen,  een miniatuurmarkt, kinderanimatie, de keuken van Barboufz, frisse pintjes en muziek. De Petrol Factory wordt georganiseerd door Wouter Bollen die bij deze een oproep doet naar eigenaars van vintage crossmotoren, scramblers, trails, enduro, trial en hillclimbers.

De organisator maakt in de editie van 2019 een “dirtcorner” en zoekt daarom naar bovenstaande motoren voor de expo. Deze vindt plaats op zondag 16 juni 2019 in De Kruitfabriek langs het kanaal Brussel-Willebroek in Vilvoorde. Wouter Bollen is een begenadigd motorliefhebber en verbouwd zelf motorfietsen. Kijk maar eens naar zijn Facebookpagina. De motoren worden op podiumstukken geëxposeerd met verlichting. Ze worden liefst zaterdagavond binnengebracht. Ter beveiliging is er een alarminstallatie en security voorzien.

Heeft u een motor die volgens jou thuishoort op de expo in De Kruitfabriek dan mail je naar Wouter Bollen via petrolfactory2019@gmail.com. Bellen kan ook op het nummer 0496 13 41 18.

Foto’s: Elke Broeckaert

Uw reacties

More MX Vintage news