Win een YouZee Clip-In, een oplossing voor brildragers

Win een YouZee Clip-In, een oplossing voor brildragers
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Motorcross- en off-roadrijders dragen altijd een bril om hun ogen te beschermen. Helaas was er nooit echt een deugdelijke oplossing voor brildragers maar daar is nu verandering in gekomen met YouZee. 

Je kan er nu zelfs eentje winnen.

Win een YouZee Clip-In gemaakt op basis van jouw persoonlijk voorschrift van de oogarts. Om mee te doen aan de weggeefactie hoef je alleen maar een vriend te taggen als reactie hieronder. De winnaar wordt geloot uit de reacties op vrijdag 30 juni en er wordt contact opgenomen via Facebook Messenger. De deelnemers die op plaats twee en drie eindigen krijgen een kortingscode van 50%. Deelnemen kan je op deze Facebookpagina.

Wat is het?

De YouZee is een Zweeds product waarbij een soort van bril wordt vervaardigd met verende clips die binnen in een crossbril kan worden geplaatst. De bril wordt door het bedrijf geproduceerd doormiddel van een voorschrift van uw oogarts. De YouZee Clip-In is op maat gemaakt naar het voorschrift van de klant en met hoogwaardige lenzen van het Japanse Hoya.

De YouZee Clip-In past in elke motorcrossbril omdat er veerbare clips aan de brillenzen zitten die zich aanpassen aan de vorm van de binnenkant van uw motorcrossbril. Het Zweeds bedrijf noemt het OCTALOCK™.

OCTALOCK™ zijn de acht ankerpunten die de YouZee Clip-In de flexibiliteit geven om in elke moderne bril te passen en toch vast te blijven zitten, zelfs onder de meest ruwe omstandigheden. OCTALOCK™ is een eigen ontwerp en handelsmerk beschermde technologie, die alleen zij mogen gebruiken.

 

 

Mogelijkheden

Uiteraard hebben brildragende motorcrossers baat bij dit systeem maar het spreekt voor zich dat deze YouZee bril ook geschikt is voor skiërs en paintballfanaten.

Wat kost het?

Voor een YouZee Clip-In met enkelvoudige werking betaal je 179 euro. Multifocale lenzen (voor langeafstandszicht en dichtbij) kosten 279 euro. De verzending is inbegrepen in de prijs. In de verpakking zit naast de YouZee Clip-In ook een anti-fogdoekje.

 

Hoe bestel je?

Vermits elke lens gemaakt wordt aan de hand van een voorschrift van de oogarts dien je dit document up te loaden samen met de bestelling. Je kan het product bestellen via deze website: https://youzeeshop.com

Uw reacties

More MX Vintage news