Update: Zaterdag 23 februari pilotenvergadering BOTC oldtimercross!

Update: Zaterdag 23 februari pilotenvergadering BOTC oldtimercross!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Net als de voorgaande jaren zal er ook dit jaar een infonamiddag zijn voor de piloten die deelnemen aan het Belgisch kampioenschap oldtimercross. De namiddag zal dienen om de beslissingen van de werkgroep toe te lichten en om iedereen de kans te geven om een jaarvergunning aan te schaffen.

Deze vergadering zal net als voorheen plaats vinden in de voetbalkantine van Westmeerbeek. U bent allemaal welkom op zaterdag 23 februari stipt om 14u. Wat wordt er besproken?

 • Verwelkomingswoord
 • Overzicht wedstrijden 2018
 • Reglementswijzigingen 2019
 • Categorieën, kampioenschappen
 • Overzicht timing wedstrijden – pointage – opmaken uitslagen
 • Kleuren nummerborden
 • Transponders : indien reeds in het bezit van een transponder, graag het nummer melden aub
 • Proeven – Eddy’s Oldtimer-Trophy 2019 – Regelmatigheidscriterium 2019 vmcf – Team-Trophy- Maico-Cup– landenprijs – enz …..
 • Bespreking motorcrosskalender
 • Inschrijving en bepalen van startnummers
 • Afgifte inschrijvingsdocumenten en motorpaspoort

Wij hopen van harte U te mogen begroeten, de gelegenheid om samen de gedachte te wisselen, de positieve en negatieve voorstellen nog te bespreken vooraleer het seizoen 2019 aan te vatten! De jaarwisseling is al enkele weken voorbij en dat betekende dat vragen, ideeën en voorstellen het werk werd naar de werkgroep toe. Er is toch wel opnieuw wat besproken tijdens de vergaderingen met de leden van de werkgroep.

Waar moet u zijn? In de voetbalkantine van Racing Club Westmeerbeek.

GPS: Beekstraat 23,  2235 Westmeerbeek ( Baan Ramsel – Westmeerbeek)

U kan het motorpaspoort hier downloaden. Vul het in en overhandig het aan de leden van de werkgroep op de pilotenvergadering. Een motorpaspoort dient ingevuld indien u met een nieuwe motor aantreed in onze competitie of als u oude motor wijzigingen heeft ondergaan. Rijdt u in 2019 met dezelfde motor als voordien zonder aangebrachte wijzigingen dan hoeft u geen paspoort in te vullen.

De oldtimerpiloten die niet konden aanwezig zijn op de kampioenenviering 2018 in Tongeren kunnen hun behaalde trofee en eventueel sweater bij deze gelegenheid nog afhalen!

 

Pilotenvergadering voor Franstaligen.

Net als elk jaar komt er naast de pilotenvergadering in Westmeerbeek ook eentje voor onze Franstalige vrienden die meedoen aan het Belgisch kampioenschap oldtimercross.

De vergadering zal doorgaan op zaterdag 2 maart 2019 bij Jean Poesmans in Oreye in een kleine zaal bij hem thuis. Er zal een mogelijkheid zijn om alle punten van de agenda door te nemen van het komende BOTC-motorcrossjaar.

De vergadering bij Jean zal plaatsvinden tussen 13u en 16u. Indien u meer informatie wenst kan u bellen naar Jean op het nummer 0479/75 36 04. Ter plaatse zal Eddy Wijnants er zijn voor de JMS en Luc Meersman voor de VMCF. U kan er drankjes verkrijgen voor 1,5€ en er is ook mogelijk om een hapje te nuttigen voor 5€. Het adres is: Rue De Thys 2, 4360  Oreye/Otrange. Uiteraard zijn hier ook de Nederlandstalige piloten van harte welkom.

Foto intro: Carolien Kenis

Uw reacties

More MX Vintage news