Zaterdag start ticketverkoop Zwarte Cross

Zaterdag start ticketverkoop Zwarte Cross
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Volgend jaar is het alweer de 24ste keer dat Lichtenvoorde helemaal wordt ondergedompeld in muziek, motorcross en heel veel zalige Hollandse onzin. De Zwarte cross is niet te beschrijven maar ze trekken wel 200.000 bezoekers op drie dagen en dat doet niemand hen na. Nu zaterdag 23 november start de verkoop van tickets stipt om 11u.

De Zwarte Cross zal volgend jaar doorgaan van donderdag 16 juli tot en met zondag 19 juli. De fanclub “Harder” kon al een week eerder kaartjes kopen waardoor u moet beseffen dat al heel wat tickets en campingplaatsen weg zijn. De organisatie is al heel wat jaren een groot succes waardoor de mensen die tickets bestellen dit doen zonder te weten wat er volgend jaar op de programmatie staat. Wil je erbij zijn dan moet je nu zaterdag stipt om 11u klaar zitten aan uw pc.

De Zwarte Cross heeft elk jaar een thema en in 2020 is dat “Jullie kunnen het”. De Belgen die zaterdag willen bestellen moeten in de ticketshop aangeven dat je vanuit het buitenland bestelt. Vervolgens maak je het geld over via een bankoverschrijving. De gegevens daarvoor zie je direct nadat je je bestelproces afrondt. Voor deze overschrijving krijg je 120 uur. Tickets bestellen doe je via deze link. Veel succes!

Foto: Niek kamper

Uw reacties

More MX Vintage news