Zo kom je aan een VLM-vergunning voor de oldtimercross van 2021

Zo kom je aan een VLM-vergunning voor de oldtimercross van 2021
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Om dit jaar snel te vergeten blikken we vooruit naar 2021 dat zich alleszins beter aankondigt. De vaccins tegen het coronavirus gaan ervoor zorgen dat we volgend jaar met kleine stappen naar een normaal leven kunnen weerkeren.

Heel wat oldtimerpiloten hadden hunnen vergunning reeds in orde gebracht toen in maart het virus uitbrak in ons land. Er werd geen enkele BOTC-wedstrijd gereden waardoor er beslist werd dat deze vergunningen ook in 2021 geldig zouden zijn. U kan dus eenvoudigweg uw vergunning overzetten naar 2021. U dient een document in te vullen en een bijdrage te betalen van 50€. Ter verduidelijking: dit is een beslissing waar de BOTC-werkgroep geen invloed op heeft. Het document om een 2020-vergunning over te zetten naar 2021 kan je hier downloaden.

Had je in 2020 nog geen vergunning afgesloten bij de VLM dan dien je een nieuwe aan te vragen door dit document te downloaden, in te vullen en 190€ te betalen.

De vergunningen dienen betaald te worden op rekeningnummer: BE16 6528 3301 5874 met vermelding van naam en categorie/nr. De ingevulde vergunningsaanvraag stuur je naar Bureel VLM, Linkhoutstraat 219 a, 3560 Linkhout-Lummen.

Eddy Houtmeyers van VLM: “Omwille van verschillende bijzonderheden zoals Corona en toetreden onder een nieuwe koepel, zouden we willen vragen om jullie registratie voor de vergunning 2021 zo snel mogelijk in orde te brengen. We gaan bij aanvang van seizoen 2021 zoveel mogelijk geregistreerde gegevens nodig hebben. Dit om niet in tijdsnood te komen, door nog alle formaliteiten te moeten voldoen op de wedstrijd zelf. Laat ons op een doordachte en gezondheids-veilige manier de aanvang van het seizoen mogelijk maken. Alvast dank bij voorbaat, en laat ons samen deze moeilijke tijden overwinnen.

Foto: Christoff Deyaert

Uw reacties

More MX Vintage news