Zo maak je je VMCF-vergunning voor de oldtimercross in orde

Zo maak je je VMCF-vergunning voor de oldtimercross in orde
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

De motorcross maakt een erg moeilijke periode door maar er zijn positieve vooruitzichten. Zo zal er op zaterdag 3 juli voor het eerst sinds 2019 weer een oldtimercross worden georganiseerd. Van het VMCF-bestuur kregen we richtlijnen toegezonden om je vergunning bij de oldtimers op de juiste manier in orde te brengen.

Het starthek zal dus voor het eerst vallen op 3 juli op de Horensbergdam van Genk. De oldtimercrossers die hun VMCF-vergunning nog niet in orde hadden lezen hieronder hoe ze dat moeten doen. De enige manier om dit te doen is dit document te downloaden van de website van VMCF, in te vullen door jezelf en je geneesheer en weer op te sturen naar Martin Roels, P. Christiaansstraat 42, 9290 Berlare. Vergeet niet om 50€ te storten indien je al een vergunning had in 2020. Had je nog geen vergunning dan is het te storten bedrag 190€.

Wat als je in 2020 een vergunning betaalde?

De verzekeringsmaatschappij bevestigde ons dat de vergunning van 2020 wordt overgedragen naar 2021. Omwille van de kosten gedragen voor verzekering en andere vaste kosten, dient een bijdrage van 50€ betaald te worden voor de geldigheid van de vergunning voor 2021. Als je dus een vergunning 2020 had (jeugd, volwassenen, oldtimers), dan betaal je 50€ voor je vergunning in 2021. Gelieve een nieuwe vergunningsaanvraag (inclusief nieuw doktersattest) en je vergunning samen met een kopie van je federatiepasje 2020 op te sturen en de bijdrage van 50€ te storten.

Uw reacties

More MX Vintage news