Zo schrijf je jezelf in voor de Vets MXdN in Farleigh Castle

Zo schrijf je jezelf in voor de Vets MXdN in Farleigh Castle
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

De inschrijvingen voor de jaarlijkse Vets MXdN in Farleigh Castle starten op 1 februari. Om alles met zo weinig mogelijk stress te laten verlopen kan je inschrijven via de officiële website van de wedstrijd. In essentie neemt dit alle paniek weg van het proberen een plaats te bemachtigen in alle races.

Onderstaand bericht van de organisatie maakt alles duidelijk. Alle inschrijvingen verlopen via de website https://www.vetsmxdn.org

De inschrijvingen gaan open op dinsdag 1 februari door te klikken op de link van de betreffende klasse aan de linkerkant van de pagina. Je hebt een creditkaart nodig, want de kosten om je in te schrijven bedragen slechts £1. Dit is nodig omdat het systeem oorspronkelijk gebouwd is om inschrijvingen direct te verwerken en het niet kosteneffectief is om dit deel van het systeem te verwijderen. Zodra u klaar bent, ontvangt u een automatische e-mail om te zeggen dat uw registratie in het systeem is ontvangen.

U hoeft dit proces niet te overhaasten, dus het is belangrijk dat u de tijd neemt en de juiste informatie invoert. Het is veel gemakkelijker om de gegevens op een PC in te voeren dan op een mobiele telefoon. Je moet je maar één keer en slechts voor één klasse inschrijven. Binnen zeven dagen na uw inschrijving ontvangt u dan nog een e-mail om u te informeren dat u ofwel een plaats hebt op voorwaarde dat u het volledige bedrag binnen twee dagen betaalt – of – dat u helaas geen plaats hebt gekregen. In alle mededelingen ontvangt u uw VM-nummer dat u nodig zult hebben om een inschrijving te plaatsen.

U dient ook altijd hetzelfde e-mail adres te gebruiken waarmee u zich oorspronkelijk heeft ingeschreven. De klassen die dit jaar beschikbaar zijn, staan vermeld in het nieuwsbericht direct onder dit bericht. Er is een klasse voor iedereen. Als je geen 2022 ACU Licentie hebt, is er de mogelijkheid om online een One Event Licentie (£15) aan te schaffen.

Alle team entries worden apart behandeld door sonia.goggin@acu.org en zullen niet in het online systeem voorkomen. Team Managers van vorige evenementen zouden rechtstreeks van haar een bericht ontvangen moeten hebben. Indien u verdere informatie wenst betreffende inschrijvingen, gelieve het team te e-mailen op info@vetsmxdn.org

De categorieën

  1. Twinshock Onder 50 Alle Twinshock-machines. Rijders 30 – 49 jaar oud
  2. Twinshock Over 50 Alle Twinshock-machines. Rijders 50 – 75 jaar
  3. Tot 125cc voor alle machines tot en met 1996. Rijders ouder dan 30
  4. Evo 250 voor machines tot en met 1989. Rijders ouder dan 30
  5. Evo Open 225-650cc voor machines tot en met 1989. Rijders ouder dan 30
  6. Evo over 50s klasse 50 – 75 jaar oud als boven (Machine inhoud 125cc tot 600cc)
  7. Super Evo Klasse (Open CC) Machines 1990 – 1996 inclusief rijders ouder dan 30
  8. Vets MXdN Team Event

Uw reacties

More MX Vintage news