Zondag 11 september – Grote Sarolea bijeenkomst voor Autoworld

Zondag 11 september – Grote Sarolea bijeenkomst voor Autoworld
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

In het kader van de Saroleo tentoonstelling, die momenteel in Autoworld loopt, zal op zondag 11 september vanaf 12 uur een grote bijeenkomst van 50 à 100 oldtimer motoren plaatsvinden op de Esplanade van het Jubelpark voor het museum.

De volgende iconische motoren zullen onder meer op het appel aanwezig zijn: de Saroléa 23 TT (toenmalig winnaar van Francorchamps, ex Vidal 1923 rijder) en de Grizzly 36 C met dubbele nokkenas uit 1937. Tijdens het event  zal ook de gloednieuwe elektrische ‘ Trevor 2022’ aan het publiek worden voorgesteld. In samenwerking met de WBB Racing Club worden er bovendien 5 Trevor-motorfietsen ter beschikking gesteld van het publiek voor testritten.

De WBB zal hierbij ook de nodige rijvaardigheidstips geven. Op het terras van Autoworld zullen ook enkele standjes aanwezig zijn met o.a. “Grizzly” bier van de Sarolea piloot Gilbert de Rudder, lijsten en posters van de Sarolea tentoonstelling, …

Het belooft een geweldige dag te worden. Indien u zelf in het bezit bent van een Sarolea of een oude Belgische motorfiets en wenst deel te nemen aan dit unieke event, kan u zich hiervoor inschrijven via de website: www.sarolea.world. De sarolea-tentoonstelling in Autoworld loopt nog tot en met 18 september.

Foto: Autoworld en Trevor
Words: autoworld.be

Uw reacties

More MX Vintage news