MXVintage zoekt redacteurs!

MXVintage zoekt redacteurs!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Toegegeven, bij de start in maart 2015 hadden we niet in de smiezen dat we in een gapend gat sprongen. De markt van digitale sportmedia had blijkbaar nood aan nieuws uit een niche van de motorsport. MXVintage draaide na het vallen van het starthek als eerste de bocht om en keek niet meer om. Om concurrenten hoefden we ons niet te bekommeren want die waren er niet. Nu – een dikke vier jaar later – zijn die er nog steeds niet.

De enige bron voor vintage motorcrossnieuws is dus deze website en dat verklaart de stevige groei. MXVintage zit sinds midden vorig jaar op het zelfde platform als MXMag.be en ook deze samenwerking heeft een boost gegeven. Vergelijk je alle motorsportwebsites van het land dan staan we met onze bezoekersaantallen op een stevige derde plaats en hijgen we in de nek van nummer twee. Toch willen wij graag nog wat meer gas geven en daarom zoeken wij naar redacteurs om ons team te versterken.

Waar schrijft u over? Je maakt verslagen van de wedstrijden in België en van de Europese competitie. Tussendoor schrijf je over de geschiedenis van de motorcross in al zijn aspecten. Af en toe zenden wij u met een accreditatie naar een wedstrijd om een interview te doen met personen die motorcross ademen.

Wat moet u kunnen? Vooreerst bent u zot van de cross, en vooral van die van toen! U hebt een vlotte pen, schrijft zo foutloos als kan en u hebt een oog voor een prettig leesbare zinsbouw. Het spreekt vanzelf dat u overweg kan met tekstverwerking op een pc. Kan u ook nog werken in WordPress dan springen wij een gat in de lucht maar het is geen vereiste.

Voor wie? Voor elke vrouw en man die motorcross met de paplepel binnenkreeg. Wij bedoelen degene die na al die jaren telkens nog een krop in de keel krijgen wanneer het starthek voor het eerst valt na een lange winter zonder cross.

Dit ook nog: We zoeken ook een extra kracht die zowel het Frans als het Nederlands machtig is. U vertaald alle Nederlandstalige teksten op onze site en brengt ook eigen content aan. De Franstalige gemeenschap is een groeimarkt voor MXVintage en daar willen we zeker voor gaan.

Hoe reageren? Door een e-mail te zenden naar info@mxvintage.be. Beschrijf in enkele zinnen waarom dit de geknipte hobby is voor jou. Wij van onze kant staan klaar voor al uw vragen. Voel je wat voor ons aanbod dan ontvangen wij u met open armen om ons leuk team te versterken.

Uw reacties

More MX Vintage news