Bjorn Verdoodt en Danny Seels winnen VMCN in Lochem

Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Afgelopen weekend was er in Lochem een nieuwe wedstrijd voor het NK Vintage Motocross. Deze race heeft al jaren een internationaal karakter en dus waren er ook een aantal Belgen afgezakt naar de provincie Gelderland. Die deden het prima want Bjorn Verdoodt en Danny Seels wonnen hun wedstrijd.

Verdoodt deed dat in de reeks Classics en won beide heats. Met Steven Wouters stond er nog een Belg op het podium, hij werd erg mooi tweede in deze categorie. Danny Seels werd dan weer de overwinnaar in de reeks Twinshocks +50 met een eerste en tweede plaats. In deze categorie werd Michel Paulussen netjes derde. Ook Marijn Gilis scoorde prima in Lochem. In de categorie Twinshocks 50- werd hij tweede met een gelijke puntenstand met winnaar Jurgen Schreurs. Alle resultaten vindt je op Mylaps.

Geen wedstrijd volgende week in Hummelo, die is afgelast. De volgende race voor het NK Vintage Motocross is op zondag 26 juni in Eersel.