BOTC: Danny Scheers wint oldtimercross in Warsage

Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

De achtste proef voor het BK oldtimercross werd gisteren in de voerstreek gereden. In Warsage was het fullhouse met maar liefst 144 piloten die zich hadden ingeschreven. Het massaal opgekomen publiek zagen hoe “Good Old” Danny Scheers de race won in de klasse Pré 92 50+.

In Warsage zagen we een erg mooi aangelegd circuit, op een professionele manier bewaterd en een totaalorganisatie die tot in de puntjes verzorgd was. Een hele dikke proficiat aan de organisatie van Warsage is hier op zijn plaats. Het circuit is voor vele motorsportliefhebbers dat wat een motorcrosscircuit moet zijn: een lekker old school omloop met uitdagingen die je elders niet vindt.

Het was dus Danny Scheers die zijn klasse won met een tweede en een eerste plaats in de reeksen. De Suzuki-rijder moest wel flink aan de bak om Walter Willems af te houden. Moradi Merhdad werd derde in de totaalstand. Hieronder alle winnaars. Dit is de link naar alle resultaten via Mylaps. Later krijgen jullie nog een industriële lading foto’s van onze fotografen ter plaatse. Volgende week is er de volgende wedstrijd op de kalender van het BK oldtimercross. Voor het eerst zal Attenhoven gastheer zijn van de oldtimers. Let op, deze race wordt op zondag 14 augustus gereden.