Product: Scott Prospect met design van toen

Product: Scott Prospect met design van toen
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Scott heeft een rijke geschiedenis als fabrikant van motorcrossbrillen. En nu keren ze terug in de tijd met het design van toen op een bril van vandaag.

De Scott Prospect is het vlaggenschip van hun off-road motorcrossbrillen. Gebruikt door een steeds groeiende lijst van kampioenen, heeft de Prospect goggle alles wat je nodig hebt om ervoor te zorgen dat je zicht het beste is dat het kan zijn op de track of trail.

 

Met geperfectioneerde functies zoals het NoSweat-gezichtsschuim, een maximaal gezichtsveld, het innovatieve SCOTT Lens Lock System, scharnierende outriggers en nog veel meer, is de superstijlvolle SCOTT Prospect-goggle ontworpen om uw zicht te verdedigen, hoe extreem de omstandigheden ook worden.

Het design van deze Heritage Edition reeks keert terug naar de beginperiode van Scott. Voor de vintage motorcrosser is het een mooie herinnering aan een gouden tijdperk met een bril die algemeen als één van de beste op de markt beschouwd kan worden. De keuze is aan u.

Meer info over deze bril vindt je op: https://www.scott-sports.com/be/en/product/scott-prospect-goggle?article=2728217433349

Uw reacties

More MX Vintage news