Extra foto’s en video’s van de oldtimercross te Retie !!!

Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Foto’s van Carolien Kenis en René Van Tricht, video’s van Thijs Keustermans en Yvan Vandenbroeck.

Glen Vandeput

Glen Vandeput Foto: Carolien Kenis

Het is een feit dat er bij de oldtimers hard gevlamd wordt de laatste jaren. Door de toegenomen populariteit worden er ook steeds meer beeldmateriaal gemaakt en wat zijn we daar blij mee.

Op de achtergrond van deze site draaien apps die perfect weergeven hoeveel er naar deze webstek gesurft wordt. En daaruit blijkt dat de foto’s en video’s die geschoten worden op de BOTC-wedstrijden waanzinnig druk bekeken worden. Met de site zelf trouwens gaat het prima. MXvintage is de enige in zijn soort in de Nederlandse en Franse taal en groeit heel erg hard wat betreft bezoekersaantallen. Het is zo dat deze site steeds meer nieuws geeft wat betreft evenementen uit gans Europa. Binnenkort zal uw favoriete site ook een nieuw jasje krijgen. Geen paniek, de inhoud blijft dezelfde, alleen wordt alles nog overzichtelijker. Ook worden de Nederlandse en Franse taal gesplitst zodat iedereen snel naar de juiste taal wordt geloodst.

Start oldtimers Retie

Foto: Carolien Kenis

Terug naar het beeldmateriaal nu. Carolien Kenis was ook in Retie op dreef en dat is zachtjes uitgedrukt. Het aantal plaatjes dat ze ginder op haar geheugenkaartjes schoot is niet voor publicatie vatbaar. Ze heeft enkele nachten nodig gehad om een selectie te maken in drie delen: deel 1, deel 2 en deel 3.

Topless bediening in RetieOok René Van Tricht was in Retie van dienst. Hij maakte foto’s van het podium en de “randanimatie” die in Retie traditioneel bestaat uit topless bediening. Het spreekt voor zich dat de feesttent bevolkt bleef tot de late uren. Oldtimerpiloten zijn trouwens sowieso feestneuzen. De foto’s van René zijn te bekijken via deze link.

De videobeelden dan. Deze komen uit de klasse pré 92 en zijn van de hand van ons Nederlands maatje Thijs Keustermans en Kawasaki-rijder Yvan Vandenbroeck.

https://www.youtube.com/watch?v=91ZXO1avOSE&feature=share

https://www.youtube.com/watch?v=_rvzu1W96co

https://www.youtube.com/watch?v=vzY0tC7b578

https://www.youtube.com/watch?v=pK_gKz8z0p0&feature=youtu.be

 

Uw reacties

More MX Vintage news