Motorcrossteam MXvintage: Hoe verging het hen in 2017?

Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Voor het eerst podiumplaats in eindstand BK Oldtimercross. 

Team MXVintage met teammanager Danny Hermans

Twee jaar geleden maakten we een tweejarige deal met drie sponsors om vijf piloten te ondersteunen in het Belgisch kampioenschap Oldtimercross. De bedoeling was om MXvintage als website zichtbaar te maken op de wedstrijden en de piloten te ondersteunen. 

Patrick Verreckt

Patrick Verreckt Pré 85 4T Open

De motorsport is een dure hobby en dus helpen alle kleine beetjes. We zijn dan ook oprecht dankbaar voor de steun van DSM Crosscenter Alken, Paesen Trucks Heusden-Zolder en Josram Oilcenter Hasselt. Dankzij hen konden we twee jaar lang genieten van vijf motorcrossers in dit populair kampioenschap. Danny Hermans was de fiere teammanager om alles in goede banen te leiden.

Noël Jacobs Huldenberg 2017

Noël Jacobs Pré 85 4T Open

Het seizoen 2017 werd aangevangen met de piloten Jos Mewissen, Noël Jacobs, Eddy Vanderstukken, Frank Schiepers en Patrick Verreckt. Het was deze laatste die voor het seizoen zijn podiumambities niet kon verbergen en dat ook glansrijk waarmaakte. Op zijn Honda XL500 werd hij vlotjes derde in de eindrangschikking van de klasse Pré 85 4T Open. Proficiat Patrick. Ook de andere piloten scoorden vlot zoals we dat van hen gewend zijn.

 

Jos Mewissen Pré 85 4T Open

Jos Mewissen eindigde op zijn Suzuki 11de in het BK. Yamaha TT500-rijder kon zelfs een 7de stek veroveren in dezelfde klasse als Patrick en Jos. Jos draait al jaren mee in de Belgische competitie en is onafscheidelijk met de Suzuki verbonden.

 

Frank Schiepers. Pré 80 – 125cc

In de 125cc-klasse vertegenwoordigde Frank Schiepers onze kleuren, hij werd ook keurig 7de ondanks het missen van een aantal wedstrijden. Honda-piloot Frank was dit jaar dan ook uitzonderlijk goed op dreef.

 

Eddy Vanderstukken Pré 77

Eddy Vanderstukken was aan de slag in de klasse pré 77 op een Husqvarna 250cc van 1976. . Hij scoorde vlotjes een 8ste plaats in het BK. Proficiat mannen en hartelijk dank om de kleuren van Team MXvintage zichtbaar te maken. Jullie waren de regelmaat zelve en blessures bleven achterwege. Nogmaals dank aan de drie sponsors om MXvintage gedurende twee motorcross-seizoenen te ondersteunen.

 

Uw reacties

More MX Vintage news