Uurschema BOTC14 Oldtimercross Broechem!

Uurschema BOTC14 Oldtimercross Broechem!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Het seizoen voor de oldtimercrossers komt stilaan in een definitieve plooi te liggen. Met nog drie wedstrijden te gaan zijn de kampioenschappen in de meeste reeksen gereden. Hier en daar moet er echter nog vol aan de bak gegaan worden om de titel veilig te stellen. Nu zaterdag 14 september is er alvast een mogelijkheid om het verschil te maken in Broechem. Daar start de 14de wedstrijd van het Belgisch kampioenschap oldtimercross.

MC De Stroeckxvrienden weten elk jaar een geweldige organisatie op poten te zetten en dus wordt het uitkijken naar deze editie vol met spannende motorcrossreeksen. Voor de oldtimers zijn er in het kader van de VLM-wedstrijd ook punten te verdienen voor Eddy’s Oldtimer Trophy. Als randanimatie is er op vrijdagavond een kaartprijskamp en op zaterdagavond volle bak ambiance in de feesttent.

De piloten kunnen zich inschrijven in de feesttent op de wedstrijddag tussen 7u en 9u. De huldiging zal plaatsvinden in de feesttent 30 minuten na de tweede reeks Pré 92. De afdrukbare timing kan je hier downloaden. Het GPS-adres is: Van Den Nestlaan, 2520 Ranst – Broechem.

Indien u zich nog niet inschreef voor de Team Trofee in Wambeek wordt het hoog tijd om dit vooralsnog te doen want de wedstrijd is er al volgende week. Download het inschrijvingsformulier en geef het af aan Leo Thomas op de cross.

Foto’s: Francois Rombouts en Christoff Deyaert

Uw reacties

More MX Vintage news