Uurschema BOTC15 Oldtimercross Wambeek!

Uurschema BOTC15 Oldtimercross Wambeek!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Nu zaterdag 21 september zijn de oldtimercrossers te gast in de Vlaams-Brabantse gemeente Wambeek. Het is ook de voorlaatste wedstrijd voor het BK Oldtimercross en traditioneel is er ook de jaarlijkse Team Trofee. Deze nevenreeksen zijn er voor driekoppige ploegen in de Team trofee Oldtimer en de Team Trofee Classics. 

We zijn te gast bij de familie Thomas en dus krijgen we net als voorgaande jaren een mooie omloop onder de wielen geschoven. En het is dus uitkijken naar die twee extra reeksen die gereden worden na de reguliere reeksen van het Belgisch kampioenschap oldtimercross. De ene reeks heet “Team Trofee Classics” en is voorbehouden voor rijders van de pré 73, pré 78, 4T Open en pré 80 50cc en 125cc B (+50 jaar). De andere reeks is de “Team Trofee Oldtimer” en is voorbehouden rijders uit de categorie 125cc A (-50 jaar), twinshocks en pré 92. Elk team (uit de “Team Trofee Oldtimer”) mag maximum één Masterpiloot opstellen uit de categorie Pré 92 of Twinshocks. U kan nog altijd inschrijven voor de Team Trofee. Het inschrijvingsdocument kan je hier downloaden.

Wij zijn alvast razend benieuwd naar het resultaat van deze extra reeksen. Na deze reeksen zijn er vrije trainingen voorzien van 15u30 tot 18u30. De organisatie vraagt om de doorgangen in het rennerspark goed vrij te houden zodat iedereen goed in en uit kan rijden. Op vrijdagavond kan je inschrijven in de feesttent tussen 20u en 21u15. Op zaterdagochtend kan dit tussen 7u30 en 9u15. Op zaterdagavond is er ook een eetfestijn in de tent vanaf 19u. De prijsuitreiking is omstreeks 17u00. Het GPS-adres is: Weverstraat, 1741 Wambeek – Ternat. U volgt de pijltjes vanuit het centrum van Wambeek. De afdrukbare timing kan je hier downloaden.

 

Uw reacties

More MX Vintage news