Inschrijvingen Vets MXdN Farleigh Castle geopend

Inschrijvingen Vets MXdN Farleigh Castle geopend
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Vanaf vandaag kan je inschrijven voor de 11de editie van de Vets MXdN in Farleigh Castle. Via de officiële website kan je je kandidatuur indienen. De wedstrijd wordt gereden op 10 en 11 september 2022.

Op https://www.vetsmxdn.org kan je jezelf inschrijven aan de linkerkant van de pagina. U heeft een creditcard nodig om het inschrijfgeld te betalen. De buitenlandse rijders moeten inschrijven op de registratie klasse ‘RIDERS OUTSIDE UK ONLY’ waarbij u het volledige inschrijfgeld van £169.40 onmiddellijk zal worden aangerekend. Daarna zal de organisatie u schriftelijk informeren in welke klasse u wenst te rijden. Deze klasse wordt automatisch gesloten wanneer de volledige toewijzing heeft plaatsgevonden.

Beter een laptop

Inschrijven doe je best met een laptop of pc want op een mobieltje is dat net even moeilijker. Alle inschrijvingen voor landenteams worden apart behandeld door sonia.goggin@acu.org en zullen niet in het online systeem voorkomen. Teammanagers van vorige evenementen zouden rechtstreeks van haar een bericht ontvangen moeten hebben.

Alle teams en Internationale rijders worden automatisch geparkeerd in Paddock A en andere individuele rijders worden geplaatst volgens het principe “wie het eerst komt, eerst maalt”, zonder extra kosten voor het parkeren. Indien u meer informatie wenst over de inschrijvingen, stuur dan een e-mail naar het team op info@vetsmxdn.org.

De categorieën in Farleigh Castle

  • Twinshock Under 50 All Twinshock machines. Riders 30 – 49 years old
  • Twinshock Over 50 All Twinshock machines. Riders 50 – 75 years old
  • Up to 125cc for all machines up to and including 1996. Riders Over 30
  • Evo 250 for machines up to and including 1989. Riders Over 30
  • Evo Open 225-650cc for machines up to and including 1989. Riders Over 30
  • Evo over 50s class 50 – 75 years old as above (Machine capacity 125cc to 600cc)
  • Super Evo Class (Open CC) Machines 1990 – 1996 inclusive Riders Over 30
  • Vets MxdN Team Event

De landenteams

De landenteams zullen anders dan vorig jaar samengesteld moeten worden. Dit jaar moet een team bestaan uit een mix van Evo en Twinshock machines. Dit moeten twee Evo machines en twee Twinshock machines zijn. Een landenteam moet bestaan uit minimaal 3 rijders, maximaal 4 rijders. Twee rijders moeten ouder zijn dan 40 jaar en twee rijders moeten ouder zijn dan 32 jaar op de dag van het evenement. Er worden maximaal 15 landen toegelaten tot het evenement. De beste 3 rijders per reeks verzamelen punten voor de eindstand.

 

Uw reacties

More MX Vintage news