BOTC: De timing van de oldtimercross in Kampenhout

BOTC: De timing van de oldtimercross in Kampenhout
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Na een verdiende pauze is het weer volle bak oldtimercross dit weekend want op zaterdag 19 augustus zijn de oude crossmotoren en hun rijders te gast op het welbekende circuit van Kampenhout. Lees hier alles wat je moet weten over de wedstrijd.

Net naast de nationale luchthaven wordt de 9de wedstrijd gereden voor het Belgisch kampioenschap oldtimercross. De organisatie is in handen van de VLM-federatie en MC Kampenhout. Op vrijdag wordt er al gas gegeven met een één uur durende mountainbikerace. Die start om 19u45 en je kan je inschrijven via motorcrosskampenhout@outlook.be. Op zaterdag is er barbeque in de feesttent met ‘s avonds een live-DJ.

Vanwege de organisatie wordt er aan het publiek gevraagd om geen velden te betreden waar nog gewassen staan alsook de velden die niet ter beschikking staan. Inschrijven doe je in de feesttent op vrijdagavond tussen 18u30 en 20u. Op zaterdagochtend is dat van 7u tot 9u. De trainingen voor de oldtimers starten om 9u30. De prijsuitreiking gaat door in de feesttent omstreeks 18u45. Het uurschema kan je hier downloaden en afdrukken. Het GPS-adres is: Grootveldstraat, 1910 Kampenhout.

Timing oldtimercross Kampenhout

Foto: Manu Jacques

Uw reacties

More MX Vintage news