ISDE Portugal: Nieuwe categorie Vintage Veteran Trophy!

ISDE Portugal: Nieuwe categorie Vintage Veteran Trophy!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

De jaarlijkse IDSE Enduro Six Days vindt dit jaar plaats in de Algarve. De Portugezen ontvangen de beste endurorijders van 11 tot 16 november voor één van de oudste wedstrijden in de motorsport. Sinds enkele jaren is er een categorie voor Vintage enduro’s toegevoegd: De zogenaamde FIM Enduro Vintage Trophy.

De Vintage enduro’s zullen hun proeven moeten afleggen tijdens de laatste vier dagen van het hoofdevenement. Deze editie van de FIM Enduro Vintage Trophy verwelkomt een nieuwe categorie: The Vintage Veterans Trophy Team. Dit bestaat uit één team per land, genomineerd door de respectieve nationale federatie. Elk team bestaat uit drie piloten, die elk minstens vijftig jaar oud zijn. Deze drie renners moeten twee van de klassieke categorieën (exclusief EVO 86) van de Vintage Trophy vertegenwoordigen. De tijden van alle drie de renners tellen mee voor de algemene resultaten. De beste drie teams worden toegekend op basis van hun cumulatieve ranglijst.

Inschrijven als team kan je door op dit formulier te downloaden en in te vullen. De regels van de wedstrijd kan je hier bekijken. MXVintage zal de wedstrijd in Portimoa, Algarve op de voet volgen en regelmatig verslag uitbrengen van de Vintage-proeven.

Uw reacties

More MX Vintage news