Weekblad Knack spreekt met Stefan Everts en Joël Smets

Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Twee wereldkampioenen spuwen hun gal in Knack over de waanzinnige reglementering die de motorcross kapot maakt in ons land.

Knack nummer 31 van 2017Een alerte lezer van onze site stuurde ons een berichtje dat er een paar pagina’s in de nieuwe Knack staan over motorcross. Het weekblad associëren we niet zo met motorsport dus klonk het bericht als een verrassing. We zijn toch maar naar de krantenwinkel gefietst om nummer 31 te kopen en direct beginnen lezen. Smets en Everts trekken als vanouds van leer tegen de overdreven reglementeringen in ons land.

En over het feit dat een enkeling die niks heeft met de motorsport wat éénsgezinden achter zich kan scharen om binnen de kortste keren een omloop te doen sluiten. Ze spreken ook over de toekomst van onze sport, van de te kleine “instroom” in ons land en MXGP-wedstrijden in “het hol van pluto. Een verhelderend interview, met een correcte weergave van de stand van zaken door twee heren die verstand van zaken hebben lees je in nummer 31 van Knack. Alvast moeite waard om even naar de krantenboer te fietsen.

Uw reacties

More MX Vintage news