NK Classic Cross 9 oktober Arnhem in nieuw Motorsportpark.

Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Eerste race op een gloednieuw circuit in Arnhem/Terlet.

Jeffrey Herlings tijdens de opening van het nieuwe circuit. Foto: motorsportgelderlandmiden.nl

Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff en Brian Bogers tijdens de opening van het nieuwe circuit.
Foto: motorsportparkgelderlandmiden.nl

Zondag 9 oktober  wordt de eerste officiële wedstrijd verreden op het gloednieuwe circuit  Motorsportpark Gelderland Midden bij Terlet/Arnhem. Deelnemende klassen : 50 cc Classics, pré 74 classics, twinshocks  boven 50  en onder de 50 en  pré 90/95.

Het belooft een waar spektakel te worden van gillende Gebben Kreidlers, stampende Triumph twins, dikke 500cc Maico’s en Suzuki’s en  supersnelle tweetakten uit het tijdperk vd Berk/Thorpe. Maar er is beter nieuws!!! Er is nog startruimte beschikbaar. Staat er nog een terugslaande Husky in de hoek, een  Gebben-Kreidler bij je oma op zolder of heeft je oom uit een vorig crossleven nog een Honda 500 overgehouden die staat te roesten in de kelder ? Schroom niet ! Nieuw bougietje er in, effe sproeiers doorspuiten , vers rubbertje en gaan!  Of doe een lief belletje naar Gert Brouwer of Bwen van Erp, die hebben er nog genoeg staan.

Van de onderstaande helikopterbeelden krijg je een goede indruk van het nieuwe circuit van het Motorsportpark Gelderland. Alle info van deze mooie locatie vind je op www.motorsportparkgelderlandmidden.nl

https://www.youtube.com/watch?v=bWaK0lZ6fV0

 

Uw reacties

More MX Vintage news