Oldtimertraining Hondapark afgelast!

Oldtimertraining Hondapark afgelast!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

De oldtimertraining van nu donderdag 1 oktober in Hondapark te Olmen wordt door een te natte omloop afgelast. Er staan nog vele plassen her en der en de weersverwachtingen van woensdag en donderdag zijn ook niet erg rooskleurig dus was de enige optie om deze training af te lassen.

We hebben meteen gekozen voor een nieuwe datum. Er komt dus een oldtimertraining op donderdag 29 oktober in Hondapark. Iedereen die zich inschreef voor de training op 1 oktober zal ook op de lijst staan voor 29 oktober tenzij u ons een tegenbericht geeft dat u niet in de mogelijkheid bent om mee te doen op de nieuwe datum. Iedereen die zich nog niet had ingeschreven kan dat doen via onderstaand formulier.

De trainingen zullen plaatsvinden van 13u tot 17u. U kan u aanmelden vanaf 12u30. Het circuit zal uitzonderlijk worden gevlakt voor de oldtimerpiloten. U betaald 25€ bij het aanmelden in Hondapark. De motoren die worden toegelaten zijn niet jonger dan van het modeljaar 1995. Quads en zijspannen worden niet toegelaten. Jullie worden ingedeeld in twee groepen zodat er niet teveel volk tegelijk op de omloop aanwezig is. Groep 1 zijn de oudste motoren (pré 73, pré 77, 4T Open en pré 80 125cc). Groep 2 zijn de twinshocks en de pré 95 motoren. Uiteraard zijn ook piloten uit andere landen van harte welkom. Het adres van het circuit is: HONDAPARK, Grote Heideweg 10, 2491 Olmen (Balen).

Deze training wordt georganiseerd door MXVintage. Wij brengen onze bekende stickers en mondmaskers mee en rekenen op uw steun voor de website. Zowel de stickers als de mondmaskers kosten 10€. Mogen wij nu al bedanken voor de ontvangen steun. Inschrijven kan via onderstaand formulier maar neemt u eerst even de formaliteiten door voor u inschrijft.

  • Per piloot mogen er maximaal twee begeleiders meekomen.
  • Onder elke motor ligt een milieumat.
  • Het afspuiten van motoren is verboden.
  • Het dragen van een mondmasker is verplicht.
  • Hou voldoende afstand, het coronavirus is niet weg.
  • Het is verplicht om de motoren op de parking te duwen.
  • Als de training om 17u is afgelopen zal iedereen voor 17u30 het terrein verlaten hebben.

Uw reacties

More MX Vintage news