Uurschema BOTC8 oldtimercross Warsage!

Uurschema BOTC8 oldtimercross Warsage!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Komend weekend trekken de oldtimercrossers opnieuw de taalgrens over voor hun achtste wedstrijd van het seizoen. In Warsage zullen de piloten ontvangen worden door de VMCF om punten te vergaren voor het Belgisch kampioenschap. 

Er wordt een harde kalkachtige ondergrond onder de wielen geschoven daar in de Voerstreek. Het rennerspark is toegankelijk vanaf vrijdag 13u, de tent is open vanaf 18u. Belangrijk om weten: Het is niet mogelijk om toe te komen tussen 22u ’s avonds en 7u ‘s morgens. Op zaterdag komen de Oldtimers en de Mobs aan bod met aansluitend vrije trainingen tot 19u. Op zaterdagavond dansavond in de tent met DJ COUSCOUS dit tot 1u.

De piloten kunnen zich inschrijven voor de wedstrijd in de feesttent op vrijdagavond tussen 20u en 21u30. Op de wedstrijddag kan dit van 7u30 tot 9u15. Na de reguliere reeksen is er een vrije training voorzien tot 19u. De huldiging van de oldtimers is omstreeks 16u15 in de feesttent. Het afdrukbare uurschema van de reeksen op zaterdag kan je hier downloaden. Het GPS-adres is: Chemin du Bois du Roi 44, 4608 Warsage.

Uw reacties

More MX Vintage news