VIDEO: Walter Roelants vraagt jullie steun voor To Walk Again

VIDEO: Walter Roelants vraagt jullie steun voor To Walk Again
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Zoals we al eerder aankondigden zal Walter Roelants in januari voor het eerst meedoen aan de Dakar Rally. Zoonlief Joël Roelants raakte verlamd door een motorcrossongeval in 2014 tijdens de MXGP in Maggiora. Walter doet mee voor het goede doel en dat heet natuurlijk “To Walk Again”.

Walter Roelants: “Op 3 januari 2021 wordt een droom werkelijkheid. Dan sta ik aan de start van de enige echte DAKAR Rally in Saoedi-Arabië. Ik kan het eerlijk gezegd nog steeds niet goed geloven… Mijn doel? Een kleine twee weken later, op 15 januari, over die toch wel beruchte finishlijn rijden. Als dat lukt, zou ik als 60-jarige de oudste Belgische solomotorrijder ooit zijn die finisht! Daarom wil ik met mijn deelname aan de Dakar Rally To Walk Again voor 100% steunen. En zeker in deze moeilijke tijden, want corona heeft ervoor gezorgd dat de fondsenwerving bijna volledig stilgevallen is.

To Walk Again is volledig afhankelijk van jullie giften. Giften vanaf 40€ zijn fiscaal aftrekbaar voor 60% in 2020, vanaf 1 januari terug 40%. Die centen zijn méér dan nodig. Jullie centen geven Joël en zijn lotgenoten met een ernstige fysieke beperking de kans om elke dag opnieuw te blijven geloven. Alle info over dit project en de mogelijkheid om To Walk Again te steunen vindt je op hun website https://www.towalkagain.be/doe-mee/doe-een-gift

Uw reacties

More MX Vintage news