BOTC: Uurschema oldtimercross Genk 2

BOTC: Uurschema oldtimercross Genk 2
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Dit weekend is het tijd voor wedstrijd nummer vijf van het Belgisch kampioenschap oldtimercross. Die zal net als twee weken geleden plaatsvinden op de Horensbergdam van Genk. Deze keer ligt de organisatie in de handen van de VMCF en het Tits MX Team in samenwerking met AMC Genk.

De wedstrijd op zaterdag 1 juli is een beetje een speciale editie omdat in de reeksen Pré 73 en Pré 78 ook een aantal IMBA-rijders zullen meedoen. Zij rijden mee in het kader van een nieuw in het leven geroepen “IMBA Classic Oldtimer” kampioenschap. Dit kampioenschap telt drie wedstrijden waarvan er dus al twee werden gereden (Kleinhau en Pacov). Voor de BOTC-rijders wijzigt er dus niks, alle reeksen worden volgens een normaal verloop gereden. De IMBA-rijders zullen ook geen punten wegnemen van de rijders die strijden in het BK oldtimercross.

 

 

Het rennerspark zal open zijn vanaf vrijdagnamiddag 16u. De oldtimers parkeren aan de eerste parking naast de indoorhal. Je kan je inschrijven op vrijdagavond tussen 20 en 21u. Op zaterdagochtend is dat van 7u30 tot 8u30. De trainingen starten al om 8u ’s ochtends (Pré 73) dus wees op tijd aanwezig. De huldiging van de winnaars wordt verwacht om 16u00. Het GPS-adres is: Damstraat 5, 3600 Genk. Hou rekening met volgende regels: Gebruik een milieumat, drop afval in de daarvoor voorziene afvalbakken, er mag ook niet worden gereden in het rennerspark met pitbikes, e-bikes, quads en motoren.

Het uurschema kan je hier downloaden en afdrukken.

 

 

Foto’s: Ludo Vanwiddingen

Uw reacties

More MX Vintage news