Farleigh Castle Vets MX: Brad Anderson wint eerste reeks

Farleigh Castle Vets MX: Brad Anderson wint eerste reeks
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Gisteren was er al volop actie in Farleigh Castle waarbij de diverse categorieën al een reeks onder de wielen kregen geschoven. In de reeks voor landenteams was Brad Anderson de beste voor Adam Cook en Glenn Phillips. De Britten leidden na dag één voor de Belgen en Team Wales. De Amerikanen staan voorlopig op de vijfde plaats. 

 

 

David Segers van Team Belgium werd knap vierde. Anderson leidde deze eerste reeks van start tot finish. Patrick Caps reed lang als tweede maar moest vanaf de vierde ronde enkele plaatsen prijsgeven en finishte nog als 7de. Ryan Voase werd 5de waardoor Team United Kingdom er momenteel het beste voor staat in de nog erg voorbarige rangschikking. Laurent Lacasse werd 11de, Wim Couwberghs 22ste. De Amerikanen deden het minder goed dan verwacht. De beste Yank was Tim Ferry op een 9de plaats. Cody Williams werd 15de.

 

 

In de nevenreeksen werd Danny Scheers (ook teammanager van de Belgische delegatie) 2de in de reeks EVO +50 en hij deed dit kunstje ook nog eens over tijdens de eerste reeks Twinshocks +50. In die laatste reeks werd Ronny Lambrechts als 5de afgevlagd. De tweede reeks werd ook gisteren gereden. Die werd gewonnen door William Burgess alweer voor Danny Scheers. Lambrechts werd nu als vierde genoteerd aan de finish.

De tweede individuele reeks EVO +50 werd gewonnen door Keith Johnston, Scheers werd opnieuw tweede voor Yves Cools. Vandaag moeten de teams nog flink aan de bak met nog drie te rijden reeksen. Alle resultaten van dag één via deze link naar Mylaps.

Foto: archief en Geert Van Aken

Uw reacties

More MX Vintage news