Nu donderdag 7 maart eerste oldtimertraining in Genk

Nu donderdag 7 maart eerste oldtimertraining in Genk
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

De oldtimertraining voor oude crossmotoren die voorafgaat aan het Belgisch kampioenschap oldtimercross is een traditie geworden. Place to be is de Horensbergdam te Genk. Deze trainingen komen elk jaar tot stand door de samenwerking van AMC Bolderberg en AMC Genk.

Het aftellen is bijna voorbij. De weer-app checken op de smartphone ook. Het wordt gewoonweg mooi weer a.s. donderdag en dat is niks te vroeg na al het water van de voorbije maanden. Voor de oldtimertrainingen is er geen reservatie nodig. Je schrijft je gewoon ter plaatse in.

De trainingen zijn voorzien voor alle solomotoren tot en met bouwjaar 1995. Zijspannen en quads worden niet toegelaten. Het is dus te doen op de alom bekende Horensbergdam in Genk. Ook onze vrienden uit andere landen zijn welgekomen om mee te doen.

 

 

Praktisch

De poorten van de Horensbergdam zwaaien open om 12u30 waarna u onmiddellijk kan inschrijven. De training start om 13u00 en lopen onafgebroken door tot 16u45. U betaald € 25 voor de training, de rest wordt zoals elk jaar bijgepast door AMC Bolderberg. Het adres van het circuit is: Damstraat 5, 3600 Genk.

Foto’s: Tim Van Echelpoel en Danny Hermans

Uw reacties

More MX Vintage news